The world premiere of the Moon Concerto of Mikko Heiniö

The Moonconcerto (Piano Concerto No. 8), reflections and variations of themes by John Dowland and Hugo Ingelius for mezzosoprano, piano and orchestra by Mikko Heiniö will be heard in Helsinki on 23th september 2009. More info

The soloists are Monica Groop and Heini Kärkkäinen. Santtu Rouvali is conducting the Finnish Radio Symphony Orchestra. The lyrics are by Edith Södergran and Carl Snoilsky.

Mikko Heiniön Kuukonsertto (Pianokonsertto No.8),  heijastuksia ja muunnelmia John Dowlandin ja Hugo Ingeliuksen teemoista mezzosopraanolle, pianolle ja orkesterille kuullaan Helsingissä 23. syyskuuta 2009. Lisätietoa

Solisteina esiintyvät Monica Groop ja Heini Kärkkäinen. Santtu Rouvali johtaa Radion Sinfoniaorkesteria. Tekstit ovat Edith Södergranilta ja Carl Snoilskyltä.